Монтаж на асансьори

Нашата фирма Ви предлага оборудване с надеждни и безопасни асансьори. Ние ще направим монтажа на асансьора и ще поемем задължението за поддръжката му. Имаме комплексен подход за оборудване на многоетажни сгради, супермаркети, болници, с всякакви видове асансьори (панорамни, електрически, кухненски, товарни, хидравлични, пътнически)и готовност за поддръжката им.

Монтажът ще бъде направен от специалисти с дългогодишен опит и с много натрупани умения. За да икономисаме Вашето време ние Ви предлагаме широк кръг от услуги. Ние можем да проектираме, доставим и монтираме устройството, да го поддържаме, ремонтираме, както и да го модернизираме при нужда.

На пазара се предлага голям избор от видове и модели асансьори. Ако вие имате нужда от консултация за правилния избор, свържете се с нас на посочените контакти и нашите специалисти ще намерят най-подходящото устройство за Вашата сграда. Винаги можете да разчитате на професионализма на работниците от нашата фирма. Високата техническа подготовка на кадрите гарантира успешно планиране и монтаж на асансьорите в кратки срокове, а комплексният подход осигурява на гражданите безопасно и надеждно ползване.

За да работим заедно, ние ще се срещнем с Вас и след преценка на конкретната ситуация, ще Ви изготвим оферта. Ако нашето предложение Ви устройва, ще сключим договор за съвместна работа.

Фирмата ни предлага проектиране, доставка и монтаж на асансьори, както и гаранционно обслужване. Към асансьора могат да се монтират допълнителни защитни системи, което повишава безопасността на подемното устройство. Предлага ме и монтаж на електронна система за контрол на достъпа до асансьора и входната врата на сградата, както и поддръжка. Осигурено е денонощно обслужване.